Over mij

Meer over mij

De fotograaf achter de camera

Mijn naam is Lucas van Gemert, ik ben een 20-jarige fotograaf en filmmaker uit Nederland. Vier jaar geleden ben ik serieus begonnen met fotograferen en sindsdien ben ik gegroeid tot een ervaren fotograaf. Ook heb ik mijzelf erg goed ontwikkeld in verschillende soorten fotografie. Ik kan mijn creativiteit toepassen in mijn fotografie, wat je ook terugziet in mijn foto’s.

Veel oefenen en kennis op doen

Doordat ik al op jonge leeftijd ben begonnen met fotograferen, heb ik erg veel kennis opgedaan door veel te oefenen in verschillende scenario’s. Mijn passie ligt voornamelijk bij natuurfotografie en landschapsfotografie, maar ik doe ook graag aan stadsfotografie, bedrijfsfotografie, product fotografie en portretfotografie.

De wereld ontdekken

Naast fotografie is reizen ook een andere passie van mij. Ik ga graag naar de Alpenlanden, historische steden en ervaar de prachtige natuur van landen. Maar ook een tocht op de mountainbike spreekt mij aan, ik ben dan sportief bezig en ontdek nieuwe plekken. Het mooie hieraan is dat mijn passies erg makkelijk te combineren zijn.

Anderen mensen inspireren

Met mijn fotografie wil ik andere mensen inspireren en laten zien hoe prachtig de wereld eigenlijk is. Dit doe ik door nieuwe plekken te ontdekken en deze vast te leggen. Hierdoor vertelt elke foto een ander verhaal, dit is natuurlijk enorm inspirerend.

Lucas van Gemert

Lucas van Gemert

Fotograaf

error: